This post has been edited 3 times, last edit by "KenanReyiz" (Jun 7th 2016, 12:39am)
İmparatorluktaki Türkler olarakta arkanızdayız umarım iyice güçlenirsiniz
*Dipnot: Kesinlikle imparatorluk tarafındaki Türk birliği ile bir düşmanlık veya rekabet yürütmeyiz. Biz sadece,ittifak tarafında başlamak isteyen oyunculara burada olduğumuzu ve her zaman da olacağımızı belirtmek istiyoruz.
Siz her zaman bizim için ittifaktaki kardeşlerimiz olacaksınız düşmanlık söz konusu değil![]()

This post has been edited 1 times, last edit by "eregion75" (Mar 22nd 2016, 10:05pm)
ama aklıma esti forumu check edeyim dedim başlığı gördüm sormak istiyorum meraktan sadece.P2P serverinde toplamda kaç oyuncu var ittifak imparatorluk kaçar kişi kaçar birlik.Birliğinizin aktif oyuncu sayısı nedir.İttifak ve imparatorlukta güçlü birlikler hangileri.Bilgilendirirseniz sevinirim
This post has been edited 1 times, last edit by "delidumrul94" (Mar 19th 2016, 11:34pm)
Ben ikinci çocuk olduktan sonra biraz ara vermiştim şimdi tekrar başladım. Şuan ki birliğimizde çok seviyeli güzel bir ortam var, dünya tatlısı birlik liderimiz elif ablamız sayesinde
ortalama 10 kişi varız aktif olarak oynayan içlerinde tanıdığın kişilerde var
Genel olarak 7.0 güncellemesini bekliyor herkes, yeni başlayan çok oyuncu var, yeni kurulan birlikler falan iyi bir hareket var yani. Başlamayı düşünürsen aramıza beklerim kardeşim, senin gibi kaptanlara ihtiyacımız var
ama şuan için pek mümkün görünmüyor